Pogledajte uhićenje srpskog pedofila i otmičara Malčanskog Brijača, vukli su ga

Screenshot: MUP RS

NINOSLAV Jovanović, poznatiji kao Malčanski Brijač, uhićen je danas u policijskoj akciji na području Malče u Srbiji. Uhićen je na lokalnom groblju. Prva fotografija koju je objavio Telegraf pokazala je Jovanovića koji leži na zemlji dok ga policajac pridržava šakom. Na fotografiji je u prljavoj jakni, ošišane kose, zapuštene brade.

Sada je objavljena i snimka uhićenja Malčanskog Brijač kojeg su policajci u lisicama doslovno odvukli u zgradu policije.

Podsjetimo, Jovanović je prije nekoliko tjedana u Srbiji oteo 12-godišnju djevojčicu i s njom danima bježao. 

Policija je djevojčicu pronašla prije tjedan dana, no Jovanović je nastavio bježati.

Pedofil je oko 12 sati viđen u jednoj kući u Malči.

Prema trenutno dostupnim informacijama, vjeruje se da je prespavao u sjeniku te kuće, a viđen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom.

"Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči s njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen", rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Vlasnik domaćinstva u čijem se sjeniku skrivao Jovanović kaže da je primijetio da su bale sijena razbacane, a prije toga su bile složene, pa pretpostavlja da je bjegunac spavao u sijenu: "Istrčao je iz dvorišta kroz vrata. To je sigurno bio on, poznajem ga."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.