Pokušao prijeći granicu kod Stona s pištoljem, imao metak u cijevi

Screenshot: Google Street View

Prekjučer je u večernjim sastima na ulaznoj kontroli na graničnoj postaji Zaton Doli pristupilo je osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak, kod kojeg je nađen pištolj s metkom u cijevi, objavila je danas dubrovačko-neretvanska policija.

Kako navode u priopćenju, graničnom kontrolom koju su zajednički obavili policijski službenici postaje Ston i carinski djelatnici je u autu pronađena je crna torba u kojoj se nalazio pištolj s metkom u cijevi i pripadajućim spremnikom u kojem se nalazilo još osam komada streljiva. Muškarac za koje oružje i streljivo nije imao odgovarajuće odobrenje nadležnog tijela, objavila je policija.

Pretražili mu stan, našli još 17 metaka

Pronađeno je uz potvrdu oduzeto, a tijekom jučerašnjeg dana, temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku, pretražen je stan kojeg osumnjičeni koristi. Tom prilikom je pronađeno još 17 metaka za pištolj, koji su također oduzeti uz potvrdu.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana 58-godišnjak je uz optužni prijedlog odveden na Općinski sud u Dubrovniku, zaključuje policije u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.