Policija opkolila kuću u Britaniji, unutra pronašla mrtvu ženu

Screenshot: Twitter

POLICIJSKA opsada kuće u Peterboroughu, u Velikoj Britaniji, završila je istragom o ubojstvu nakon što je jedna žena pronađena mrtva, a dvoje ljudi ranjeno, uključujući dječaka koji je uboden nožem u ruku. 

Policija je došla do kuće u 6:42 ujutro nakon što je dobila prijave o nasilju, javlja Daily Mail

Jedna žena mrtva, dvoje ozlijeđenih 

Žena u četrdesetim godinama nađena je mrtva, a žena u tridesetima i devetogodišnji dječak koji su ozlijeđeni, odvezeni su u bolnicu. 

Muškarac u četrdesetim godinama uhićen je pod optužbom za ubojstvo i odvezen u bolnicu zbog manjih ozljeda. 

Policija je izvijestila da su sve žrtve pretrpjele ozljede nožem i da su međusobno u rodu. 

Svjedočenja susjeda 

"Probudio sam se danas u 8 ujutro da odvezem djecu u školu. Cesta je bila u potpunosti blokirana, posvuda su bili policijski automobili i hitna pomoć", rekao je susjed Waseem Anwar.

"Uhićenje sam vidio osobno kada su izveli čovjeka čija je glava bila pokrivena policijskom jaknom. Dosad se nikad ovako nešto nije dogodilo u našem susjedstvu. Mi smo miroljubiva zajednica ljudi", dodao je. 

Susjedi su izjavili da su vidjeli ranjenog dječaka kako bježi iz kuće. 

"Krenuo sam na posao u 7:05 i zatekao policiju. Koliko mi je poznato, još su tamo, meni je izgledalo kao racija protiv krijumčara droga", izjavio je svjedok Shujah Saklain. 

"Ulica je ista kao i sve druge u unutrašnjosti grada. Ima svoje probleme, ubraja se u starije dijelove Peterborougha i dosta je zanemareno područje", dodao je.

Izjava policije 

Na mjesto zločina dovedeni su i policijski psi nakon što je policija građanima zabranila pristup. 

"Policija i medicinsko osoblje otkrili su troje ozlijeđenih ljudi. Policijski službenici ostaju na mjestu zločina s uhićenim muškarcem", izjavio je glasnogovornik policijske uprave u Cambridgeshireu. 

       

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.