Policija u BiH zaplijenila 50 kilograma "skunka"

TREBINJSKA je policija noćas zaplijenila pošiljku od 52 kilograma "skunka", koja je bila namijenjena tržištima Hrvatske, Slovenije i zapadne Europe.

Kako prenosi portal Sarajevo-x, policija je noćas oko dva sata na cesti u Trebinju zaustavila i pretresla automobil marke Zastava 101, u kojem je pronađeno 52,234 kilograma obogaćene marihuane poznate kao "skunk", čija se tržišna vrijednost procjenjuje na 600.000 KM (oko 300.000 eura). Droga je bila zapakirana u 51 pojedinačnom paketu i skrivena u tri velike putne torbe i dvije plastične vreće. 

Otkriće je novinarima potvrdio načelnik Centra javne bezbjednosti Trebinje Goran Zubac, koji je izvijestio i da su u akciji, a potom i u pretresu jednog stana na području grada, uhićene tri osobe koje se dovode u vezu sa pronađenom drogom.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, koje trebinjska policija nije željela potvrditi, u Zastavi su uhićeni 23-godišnji Slavko Vučurević i 30-godišnji Slobodan Popara, dok je nakon pretresa stana priveden i 29-godišnji Velizar Paranos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.