Poželjeli su lampice, tenisice, društvene igre... Ove želje im još stignete ispuniti

Foto: Index

ZA SAMO dva dana je Božić, blagdan kojeg djeca najviše vole. U toplini obiteljskih domova ispod borova ih čeka obilje poklona. No, mnoga djeca na žalost nemaju roditeljsku ljubavi pažnju i Božić neće dočekati u krugu svojih obitelji. Umjesto toga blagdane će provesti u Domovima za djecu.
 
Kako bismo ih barem malo razveselili i uljepšali im blagdane napravili smo popis 20 domova diljem Hrvatske i pitali ih što si djeca žele. Neki od odgovora su bili toliko skromni da nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Vreća čokolina, čokolada, malo slatkiša, plišani medo, samo su neke od želja koje su im munjevitom reakcijom Vas čitatelja ubrzo i ispunjene.
 
Stotine i stotine poklona ovih je dana otišlo na adrese svih ovih domova na popisu, a da bi sreća bila potpuna želja nam je da sva djeca dobiju ono što si žele.
 
Međutim, neke su želje još uvijek ostale neispunjene pa Vas molimo da dobro pogledate u niže priloženi popis i mali znak pažnje pošaljete u dječji dom i tako razveselite svu djecu.
 
Pregledali smo koliko je želja ostalo neispunjeno pa smo napravili sažetak.
 
Jedini čija želja u Domu za djecu Lipik nije ispunjena je devetogodišnjem Tomislavu koji si želi PC igricu Fifa '15.
 
Ako želite usrećiti sve u Domu za odgoj djece i mladeži Zagreb u Dugavama pošaljite im božićne lampice za vanjsko ukrašavanje 10x.
 
Sve želje ispunjene su i Domu za odgoj djece i mladeži u Puli, osim bicikla. Djeca žele bicikl kojeg bi svi mogli koristiti.
 
Još je nekoliko neispunjenih želja ostalo i u Domu za odgoj djece i mladeži u Splitu pa ih tako možete razveseliti ako im poklonite zimske jakne, trenirke, tenisice, sportske dresove, ruksake, duge majice, zimske kape i rukavice. Koje brojeve i koliko točno trebaju možete vidjeti na popisu.
 
U Domu za djecu "Braća Mažuranići" u Novom Vinodolskom samo još nedostaju
mini laptop za maturu i po jedna trenirka Adidas i Nike, kako bi sve dječje želje bile ispunjene.
 
U Domu za djecu "Maestral" u Splitu, skoro su svi dobili poklone osim Ivana koji si želi romobil i Ante koji želi PSP.
 
Neispunjena je još ostala i želja nekoliko djece iz Doma za odgoj djece i mladeži Karlovac koje bi za Božić razveselili sportski rekviziti za teretanu i Nintendo will.
 
Nadamo se kako ćete i ovoj djeci ostvariti želje brzinom munje kao što ste i svima ostalima. Ovi pokloni mogu im barem malo uljepšati blagdane koje za razliku od većine, ipak neće provesti u toplini obiteljskog doma okruženi ljubavlju roditelja.

1. Pogledajte popis i pronađite neprecrtanu želju koju ste u mogućnosti nekome pokloniti. 

2. Kliknite na "Pokloni" te se upišite na naš popis, tako će se želja djeteta prekrižiti, te se to smatra da ćete taj poklon djetetu osigurati. 

3. Ukoliko pakete šaljete, naznačite na paketu djetetovo ime ili inicijale, a adresu smo napisali pored naziva doma. 
 
4. Također, pakete (s također naznačenim primateljem, tj imenom ili inicijalima djeteta) možete i osobno dostaviti. U tom je slučaju jedino potrebno na ovom popisu označiti da ste taj poklon na sebe preuzeli vi. 
 
5. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se javite u inbox Facebook stranice koju smo otvorili u te svrhe. Također, molimo da nam javite ako odustanete od darivanja nakon što ste se prijavili.


 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.