Mladić se autom omotao oko bandere zbog prebrze vožnje. Teško je ozlijeđen

Foto: Policija

Jučer u 17:36 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Ulici braće Radića u Cerni, u kojoj je vozilo marke Opel sletjelo s kolnika i udarilo u banderu. Policija je danas opisala kako je došlo do nesreće. Kažu i da je vozač teško ozlijeđen.

Policijski službenici PGP-a Županja očevidom su utvrdili kako je do prometne nesreće došlo kada je 20-godišnjak iz Babine Grede, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste u Ulici braće Radića u Cerni, izgubio nadzor nad osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka kojim je upravljao te sletio s ceste i udario u betonski rasvjetni stup.

U 17:39h dobivamo poziv o tehnickoj intervenciji, na mjesto nesrece izlaze dva vozila, Toyota zapovjedno s kompletnim...

Objavljuje Vatrogasci DVD CernaSrijeda, 14. kolovoza 2024.

Helikopterom prevezen u bolnicu

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici DVD-a Cerna radi izvlačenja tijela unesrećenog, nakon čega je helikopterskom hitnom medicinskom službom Osijek prevezen u KBC Osijek, gdje je utvrđeno kako je teže ozlijeđen.

Obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozača.

O utvrđenim okolnostima prometne nesreće PGP Županja će dostaviti izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.