Preminula i osma žrtva pokolja u Georgiji

U BOLNICI je preminula i osma žrtva pokolja do kojega je u subotu došlo u naselju kamp kućica New Hope Plantation u blizini Brunswicka u američkoj saveznoj državi Georgiji. Riječ je o 19-godišnjem Michaelu Toleru. Još jedna osoba se u bolnici bori za život.

Policija, kako prenosi CNN, zasad nema osumnjičenih za stravični zločin. Policija je na razgovor privela jedino 22-godišnjeg Guya Heinzea Jr., koji je u rodu s jednom od žrtava i koji je pronašao tijela te nazvao 911. Heinze je uhićen zbog posjedovanja droge i neovlaštenog diranja dokaza.

"On je jedan od rođaka. Prilikom dolaska kući je otkrio tijela. Bar nam je tako rekao. Zasad nije osumnjičenik", rekao je o Heinzeovom šef tamošnje policije, Matt Doering. Dodao je i kako je obdukcija nad tijelima žrtava u tijeku.

Podsjetimo, svih devet žrtava je stanovalo u istoj kućici, a poziv u pomoć je na broj 911 stigao u subotu ujutro nešto iza 8 sati prema lokalnom vremenu. "Ovo je rekordni pokolj. Nikad nismo imali zločin sa toliko žrtava. To je prizor kojeg nikome ne bih poželio da ga vidi", rekao je na dan kad su tijela pronađena Doering.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.