Preminuli član Boyzonea najvjerojatnije se ugušio svojom bljuvotinom

STEPHEN GATELY, član grupe Boyzone koji je nađen mrtav na Majorci, ugušio se u svojoj vlastitoj bljuvotini nakon osmosatnog opijanja u lokalnom gay klubu, tvrde svjetski tabloidi.

Pjevač je nađen u svojem stanu na Majorci, obučen u pidžamu, na koljenima pored kauča, s licem zakopanim u jastuk. Našao ga je njegov partner Andy Cowles s kojim je bio zajedno na odmoru.

Pio vino i šampanjac sa svojim partnerom

"Obitelji je rečeno da je Stephen najvjerojatnije previše popio, povraćao u snu i ugušio se. Riječ je o strašnoj nesreći.", rekao je jedan obiteljski prijatelj.

Svjedoci kažu da je Stephen viđen sa svojim partnerom kako pije vino i šampanjac u najvećem gay noćnom klubu "Black Cat". Navodno nisu bili bučni niti su izgledali mrtvi pijani, ali se vidjelo da su malo "veseliji".

Nije bilo ničeg neobičnog, samo nesretan slučaj

Prijatelji 33-godišnjeg člana grupe Boyzone kažu kako pjevač nije imao nikakvih zdravstvenih problema niti je konzumirao droge. U prošlosti je patio od depresije, ali u posljednje vrijeme je bio vrlo stabilnog i sretnog raspoloženja.

"Nema ničeg neobičnog, nije riječ o drogama, vjerujemo da se nije ubio, nije ubojstvo niti tučnjava. To mi je rečeno", rekao je Gerald Kean kojeg je obitelj preminulog pjevača zamolila da daje izjave u njihovo ime.

Policija još uvijek istražuje cijeli slučaj i trenutno ispituje svjedoke, ali nema nikakvih naznaka da je riječ o bilo čemu osim nesretnom slučaju.

Pogreb bi trebao biti organiziran ovog tjedna u Španjolskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.