Prijatelji organiziraju koncert za Denisa Puljića

PRIJATELJI Denisa Puljića, Hrvata ubijenog u ubilačkom pohodu Tima Kretschmera u njemačkom gradu Wendlingenu, organiziraju 22. i 23. svibnja humanitarni koncert naziva "Du bist nicht allein" (Ti nisi sam). Prihod od koncerta bit će uručen Puljićevoj udovici.

"Došli smo na ideju o organiziranju glazbene večeri, kako bi Denisovoj udovici mogli pomoći s financijskom situacijom", piše na stranici du-bist-nicht-allein.com.

"Nećemo zaboraviti tragediju"

"Budući da po našim saznanjima postoji još jedna udovica koja se zbog tragičnog događaja nalazi u istoj situaciji, i nju smo uključili u ovaj projekt pomoći", dodaju na stranici, i napominju kako je ideja pomoći obiteljima pogođenih tragedijom.

"Nismo i nikad nećemo zaboraviti grozne događaje i posljedice ubilačkog pohoda u Winnendenu i Wendlingenu od 11. ožujka 2009. godine", napominje se.

Svi prihodi obiteljima

Svi prihodi od koncerta, uključujući one od prodanih karata, jela i pića će biti proslijeđeni obiteljima, nakon što se odbiju troškovi organizacije.

Na koncertima će također biti moguće dati donacije.

Solidarnost i nesebičnost

Koncerti će se održati u klubu "Live" u Wendlingenu.

"Nadamo se da ćemo s ovom akcijom pobuditi pažnju javnosti, tako da bismo zajedno mogli ostvariti dobre rezultate koji će zaista pomoći. Želimo biti solidarni, nesebični i vođeni samo željom za pomoći", napominju organizatori.

F.M.
Foto: du-bist-nicht-allein.com
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.