Prijavite se za MBA stipendiju i steknite švicarsku kvalitetu obrazovanja

Foto: Press

U suradnji s Deloitteom i vodećim stručnjacima iz područja marketinga, financija, menadžmenta, leadershipa, HR-a te digitalne transformacije, Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) otvara vrata za svoje jedinstvene MBA programe u Zagrebu. Prijave za stipendije su otvorene! Iskoristite ovu priliku za obrazovanjem i stjecanjem dragocjenih znanja iz prakse vodećih svjetskih kompanija.

Obrazovanje švicarske kvalitete

SSBM Geneva je utemeljena na bogatom iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su svoje znanje prenosili na prestižnim visokoobrazovnim institucijama diljem svijeta, uključujući SAD, Italiju, Francusku i  Švicarsku. S više od 4.000 aktivnih studenata iz 148 zemalja, SSBM Geneva se ističe kao jedna od najvećih poslovnih škola u Švicarskoj. 

Naš MBA program nudi studentima priliku obrazovanja na SSBM Geneva, prema standardima EduQua-e, švicarskog nacionalnog tijela za osiguranje kvalitete obrazovanja odraslih te ACBSP-a (Accreditation Council for Business Schools and Programs), vodećeg specijaliziranog akreditacijskog tijela za poslovno obrazovanje koje daje jednu od najboljih akreditacija za poslovne škole.

Tražite priliku za proširenje znanja i napredak u karijeri? Ne propustite jedinstvenu priliku - prijavite se za MBA stipendiju na Zagreb kampusu u poslovnoj školi SSBM Geneva najkasnije do 20. lipnja!

Novi polaznici, koji će se upisati u studenom 2024., moći će odabrati između jedinstvenih edukacijskih programa: Blended, Global i Executive MBA.

U suradnji s Deloitteom, SSBM Geneva nudi konkurentne troškove obrazovanja u Zagrebu, s mogućnošću kombiniranog online učenja i učenja na kampusu. Ovaj inovativni pristup omogućuje studentima da iskoriste prednosti kreativnog poslovnog okruženja, potičući timski rad i razmjenu ideja.

Poslovne lekcije iz prakse: primjeri poslovnih izazova

Obrazovanje u SSBM-u temelji se na stvarnim primjerima iz poslovne prakse, uz suradnju s više od 30 industrijskih partnera. Global MBA program namijenjen je pojedincima s do 5 godina radnog iskustva, dok je Executive MBA prilagođen iskusnijim profesionalcima. Za one koji preferiraju fleksibilnost, Blended MBA program nudi idealno rješenje kombinirajući online i offline nastavu.

Kako se prijaviti za stipendiju?

Global MBA program je za osobe do 5 godina radnog iskustva, Executive MBA je za osobe iznad 5 godina radnog iskustva dok je Blended kombinacija online i offline načina učenja koji je posebno prikladan za sve one koji žele zadržati određenu dozu fleksibilnosti.

Swiss School of Business and Management Geneva ovim natječajem nudi:

  • 2 stipendije koje pokrivaju 100% troškova školarine
  • 4 stipendije koje pokrivaju 50% troškova školarine
  • 4 stipendije koje pokrivaju 30% troškova školarine

Rok za prijavu je 20. lipnja 2024.

Prijaviti se možete putem registracije na web stranici SSBM Geneva uz kod ZG24, priloživši prijepis ocjena, životopis te motivacijsko pismo.

Za više informacija i detalje o prijavi kontaktirajte našu referadu u Zagrebu putem maila contact@ssbm.ch ili na broj +38514668818.

Transformirajte svoju karijeru s MBA programom SSBM Geneva i prijavite se već danas!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.