Pritvor od mjesec dana obiteljskom zlostavljaču iz Babine Grede

OPTUŽENIKU za spolno zlostavljanje svoje maloljetne djece koji je uz sve to još i fizički zlostavljao majku, svoju suprugu i 19-godišnjeg sina, istražna sutkinja odredila mu je pritvor od 30 dana zbog opasnosti da utječe na svjedoke ili da ponovi kaznena djela. Policija sumnjiči muškarca za više od deset kaznenih djela bludnih radnji. Muškarac je seksualno zlostavljao svoja četiri sina u dobi od 7 do 16 godina i malodobnu kćer te je fizički zlostavljao svoju suprugu, majku i punoljetnog sina.

Nakon saslušanja na kojem je sve negirao, sutkinja Županijskog suda u Vukovaru odredila mu je 48-satno zadržavanje te nakon ponovnog saslušanja u petak, istražna sutkinja odredila mu je pritvor od mjesec dana.

Supruga koja je i sama bila njegova žrtva znala za sva njegova nedjela

Njegova 44-godišnja supruga izjavila je kako je bila svjesna svega što se događalo u njihovoj kući nakon što bi se suprug napio. Još uvijek nije poznato hoće li prijava biti podignuta i protiv supruge osumnjičenog s obzirom da je i sama bila žrtva obiteljskog nasilja.

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru podnijelo je prijedlog za provođenje istražnih radnji protiv 48-godišnjeg muškarca iz Babine Grede. Postoji osnovana sumnja da je počinio kaznena djela bludnih radnji, zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnom osobom, zapuštanje i zlostavljanje djece te nasilje u obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.