Pročelniku Ministarstva poljoprivrede u Istri produljili pritvor, podvodio ženu

UHIĆENOM pročelniku Ministarstva poljoprivrede za Istarsku županiju Općinsko državno odvjetništvo u Puli produljilo je istražni zatvor do 6. prosinca, doznaje Glas Istre.

Albin Lampe, 57-godišnjak iz Vodnjana, uhićen je u listopadu zbog sumnje da je organizirao pružanje spolnih usluga i gotovo tri mjeseca prisiljavao 30-godišnjakinju da se prostituira.

Ona se za njega prostituirala, a on joj uzimao novac

Policija je istragom utvrdila da je Lampe počinio kaznena djela prostitucije, spolnog uznemiravanja i iznude.

>>> Pročelnik Ministarstva poljoprivrede u Istri podvodio Zagrepčanku, uhićen je

Terete ga da je od 1. srpnja do 24. rujna ove godine iskoristio tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje iz Zagreba i njezin odnos ovisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja seksualnih usluga uz novčanu naplatu.

I on se seksao s njom

Lampe je i sam koristio seksualne usluge 30-godišnjakinje uz novčanu naplatu te je uzimao dio njene zarade, a kad je ona odlučila prestati s pružanjem seksualnih usluga njemu i drugim osobama, počeo ju je iznuđivati.

Tražio je od nje novac ili da mu nastavi pružati seksualne usluge, a prijetio je da će u protivnom objaviti njezine eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njezina znanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.