Produljen pritvor osumnjičenima za ubojstvo Vanje (14)

Foto: Facebook

Sud u Skoplju produljio je danas za 30 dana mjeru pritvora petorici osumnjičenih u slučaju ubojstva 14-godišnje Vanje Gorčevske iz Skoplja i 74-godišnjeg frizera Panče Žežovskog iz Velesa.

Kako se navodi u priopćenju suda, vijeće tog suda je osumnjičenima produljilo mjeru pritvora. Dodaje se da je prijedlog za produljenje mjere pritvora prihvaćen za V.M., V.K. i B.V. za koje postoji osnovana sumnja za dva kaznena djela ubojstvo i dva kaznena djela otmica, kao i za A.G., osumnjičenog za otmicu.

Prijedlog za produljenje 30 dana pritvora prihvaćen je i za S.D., osumnjičenog da je pomogao počinitelju u izvršenju kaznenog djela, u vezi s bijegom prvoosumnjičenog, koji se trenutno nalazi u ekstradicijskom zatvoru u Turskoj, dodaje se u priopćenju suda u Skoplju.

Ljupčo Palevski, prvoosumnjičeni za ubojstvo Vanje Gorčevske i Panča Žeževskog, uhićen je 5. prosinca u Turskoj nakon što je za njim raspisana međunarodna tjeralica.

Njemu je određen pritvor u trajanju od 40 dana u zatvoru Balikesir u Turskoj. Podsjetimo, 14-godišnja Vanja Gorčevska i Panče Žežovski iz Velesa, prijavljeni kao nestali 27., odnosno 24. studenog, pronađeni su mrtvi kod Skoplja i Velesa 3. prosinca.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.