Pucnjava u Makarskoj zbog pijanstva i glazbe u sitan sat

MARIN RAVLIĆ, 32-godišnjak iz Makarske osumnjičen je za pokušaj ubojstva 37-godišnjeg Gorana Bočića iz Drvenika, kojeg je jučer rano ujutro na autobuskom kolodvoru u Makarskoj hicem iz Berette pogodio u trbuh. Cijeli je problem ispao oko glazbe u diskoteci "Escape". Gazda je u 4 ujutro htio napraviti "fajront", izgasio je glazbu, a to je zasmetalo Ravliću, koji mu je rekao: "Pusti glazbu, ja sam ti dobar gost".

Bočić mu je, pak, kazao: "Pusti čovika na miru". Nastavili su verbalni duel teškim riječima i psovkama. Ravlić je s kompanjonom, 27-godišnjim Pavlom Gašijem pošao po pištolj. No, kad su se vratili Bočića i njegovog društva više nije bilo. Našli su ih ubrzo na autobusnom kolodovoru u lokalu "Baltazar". Tamo je i došlo do pucnjave. Gaši je navodno rekao Ravliću: "Pucaj! Ako nećeš ti, ja ću". Obojica su inače bili pijani, Ravliću je izmjereno 1,14, a Gašiju 1,44 promila alkohola.

Vjerojatno i zbog toga, Bočićev je prijatelj Dražen Marjanović uspio oteti Ravliću oružje. Gaši i Ravlić pokušali su pobjeći crnim BMW-om, no ubrzo su uhvaćeni na kontrolnom punktu na cesti za Vrgorac.

U policiji su se branili šutnjom. Privedeni su istražnom sucu, koji ih je pritvorio. Ravlić je prilikom uhićenja prijetio i policajcu, pa su ga prijavili i za to kazneno djelo. Bočić je operiran i više nije u životnoj opasnosti.

Dragan Miljuš
Foto: Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.