Radi Kolinde bajkerima iz Osijeka naređeno da ne rade buku?

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ČLANOVIMA Moto kluba Osijek naređeno je da ne smiju proizvoditi buku na svojem moto susretu koji se održava ovoga vikenda i to, kako tvrde članovi tog kluba, radi Kolinde. 

Naredbu im je izdao Grad Osijek u kojem tijekom vikenda službeno započinje i manifestacija Osječko ljeto kulture.

> Moto klub Osijek i Grad Osijek: Predsjednica je otkazala dolazak još 19. lipnja

"Došlo je do nemalih promjena... nakon svih ovih godina truda i rada, zalaganja, a tako i u ovih godinu dana, od prošlog moto susreta, kada su sve dozvole na vrijeme prikupljene za organizaciju i održavanje susreta MK Osijek, u zadnji tren, što bi rekli 5 do 12, grad sabotira održavanje istih preko Osječkog ljeta kulture", stoji u Facebook objavi jednog od članova MK Osijek.

Naime, praizvedbom sceno-kino romana koja počinje u 22 h, a bit će nazočna i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a za isto vrijeme je najavljen koncert Opće opasnosti na lijevoj obali Drave, prema riječima članova MK Osijek zabranjeno im proizvoditi buku od tog vremena, javlja lokalni portal SiB.hr.

"Upućena je i žalba na konto svih ugovora i dogovora ali je grad užurbano dostavio odbijenicu", kažu u MK Osijek i dodaju: "Koncert je pomaknut na 19 h, sav ostali program BIT ĆE ODRŽAN uz malo više muke, ali će klub to muški odraditi i pokazati i tako svoju veličinu", poručili su bajkeri. 

Kolindin Ured demantira

Iz Ureda predsjednice neslužbeno doznajemo kako Kolinda ipak neće ići u Osijek. 

Iz Kolindina su Ureda u neslužbenom razgovoru kazali kako nije točno da bi predsjednica, ni u slučaju da dolazi u Osijek, tražila promjene termina nekih aktivnosti. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.