Raj za šopingholičare: U Hrvatsku stižu Gap, H&M i Banana Republic

OTVARANJEM svakog sljedećeg trgovačkog centra hrvatski građani budu obogaćeni za neki novi svjetski poznati brend na našem tržištu čime se i najzahtjevnijim kupcima pruža mogućnost da pronađe neku "krpicu" za sebe. U posljednjih nekoliko godina, naše je tržište postalo bogatije za Zaru, Peek & Cloppenburg, New Yorker i mnoge druge. Ipak, srećom za brojne hrvatske šopingholičare, tome nizu nije kraj.

Prema najavama u Trigranitov Arena Centar koji će kupcima otvoriti vrata u listopadu, stiže američki Gap koji je jedan od najvećih svjetskih trgovaca odjećom. Vrijednost njihova dolaska utoliko je jača, ukoliko se zna da njihove trgovine u Europi zasad postoje samo u  Velikoj Britaniji, Francuskoj i Irskoj. Prema pisanje Liderpressa, osim Gapa u Hrvatsku dolaze i Banana Republic, Old Navy, Piperlime i Athleta jer su upravo to brendovi koje Gap prodaje u svojim trgovinama.

Ikea, Starbucks i Burger King

Arena Centar bi trebao imati i prostor za Zara Home u kojemu će se oprema za dom nuditi po pristupačnim cijenama. Iako se spekuliralo kako će u Arena Centar doći i H&M to je demantirano. Ipak, prema najnovijim informacijama, H&M-ov je plan otvoriti četiri trgovine, u središtu Zagreba te u zapadnom, istočnom i južnom dijelu grada već u sljedećoj godini.

Podsjetimo, 2012. godine će se u Hrvatskoj otvoriti i prva Ikea, pa više neće biti najezdi naših kupaca na austrijske i talijanske trgovine tog švedskog brenda. Osim spomenutih modnih marki uskoro se očekuje i dolazak i švicarskog brenda odjeće Charles Vögelea te francuskog Decathlona, specijaliziranog za sportsku opremu.

Da bi gladni šopingholičari mogli nešto pojesti između obilazaka trgovina, najavljen je i dolazak Burger Kinga, Kentucky Frieda, Pizza Huta i Taco Bella, dok je tek za  Sturbucks i dolazak na hrvatsko tržište.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.