Reakcija na ispravak Željka Kruneša

Ilustracija: Goran Kovačić/PIXSELL

NAKON ŠTO JE Index objavio Zahtjev za ispravkom Željka Kruneša, obratile su nam se pismeno Slavica Šota i Josipa Novaković te poslale dopis koji su dobile iz Kabineta ministra unutarnjih poslova.

> Reakcija Željka Kruneša: Sve su to neistine

> Bivša partnerica šefa riječke krim policije: Gurao mi je prste u grkljan

"Poštovana,

U cilju objektivnog izvješćivanja javnosti obraćamo Vam se vezano uz demantij Željka Kruneša, zastupanog po odvjetničkom uredu iz Rijeke koji je objavljen na vašem portalu dana 18. svibnja 2020, a u kojem se navodi da je svjedočenje bivše partnerice Željka Krunesa, sada već bivšeg načelnika krim policije neistinito i da je sve laž.

Umjesto suvišnih riječi u prilogu Vam šaljemo dopis od 14. svibnja 2020. koji smo zaprimili iz Kabineta ministra unutarnjih poslova, a u kojem se izričito navodi da je Željko Krunes suspendiran zbog teže povrede službene dužnosti zbog čega se protiv njega vodi kazneni postupka pri ŽDO u Puli.

Osim toga, a nakon očitovanja Unutarnje kontrole MUP-a RH koji vam dostavljamo u prilogu demantija, želimo vas izvjestiti da je ŽDO u Puli zaprimio kaznenu prijavu protiv Željka Kruneša podnešenu od strane Uprave kriminalističke policije sa sjedištem u Zagrebu.

S poštovanjem,

Slavica Šota/Josipa Novaković

U Rijeci, 19.svibnja 2020."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.