Ruski novinski urednik uhvaćen kako šmrče kokain s prostitutkama

SNIMKA Mihaila Fishmana, urednika ruskoga izdanja Newsweeka, uznemirila je ruske medije jer je na njoj Fishman prikazan u društvu prostitutki kako šmrče kokain. Ipak, Huffingtonpost navodi da treba uzeti u obzir da se možda radi o smišljenoj kampanji protiv ruske liberalne opozicije. U posljednjih nekoliko mjeseci u Rusiji je isplivalo nekoliko sumnjivih snimki na kojima se poznate osobe iz redova ruske opozicije druže s prostitutkama uz obilje kokaina.

Na jednoj od snimaka je i Mihail Fishman, nagrađivani ruski novinar koji je trenutno na poziciji urednika ruskoga izdanja Newsweeka.

Michael Idov, kroničar u The Daily Beastu, dodatno je prepričao i snimku na kojoj se vidi Fishman kako samo u donjem rublju šmrče kokain sa stola u društvu prostitutke. Aktivist i član ruske opozicije Ilija Yashin je dodao kako je na snimci s Fishmanom ruski model umjetničkoga imena Moomoo. Yashin je potvrdio da je i on bio pozvan u taj stan, ali je odatle uskoro otišao jer je trebao sudjelovati u seksu u troje. Jedna od djevojaka je izvadila i seksualna pomagala te Yashinu predložila da se opusti uz kokain, što je ovaj odbio te napustio stan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.