Sanaderu i na bolovanju, plaćamo sigurnost krstarenja

POBJEGLI premijer Ivo Sanader koji se trenutno liječi u bolnici Jordanovac u Zagrebu, i dalje troši proračunske novce jer je ponos pomorske policije, brod šibenske Postaje pomorske policije 'Krapanj' i dalje je angažiran na osiguranju jahte Malo vitra.

> Sanaderovo krstarenje vrijedno je 200 do 300 tisuća proračunskih kuna: Plaćamo mu ljetovanje

> NCP Šibenik: Servisirali smo "Malo vitra"

Naime, danas je potvrđena Indexova vijest s početka tjedna koju smo prvi objavili kako Sanadera i "Malo vitra" u stopu prati P-203 "Krapanj", s dva službujuća policajca. Tada smo izračunali kako nas Sanaderovo ljetovanje stoji između 200 i 300 tisuća kuna, a ta se brojka i dalje penje. 

Sanaderova jahta "Malo vitra", gjde je pobjegli premijer proveo nezaboravne trenutke i vjerovatno "pokupio" upalu pluća trenutno je vezana u NCP-u Remontnom brodogradilištu Šibenik, što dokazuje i fotografija. Odmah do nje, "parkirano" je i policijsko plovilo.

Valjda naglasiti kako smo već pisali o tome da je jahta nedavno bila na ovdje na remontu što su nam i potvrdili u NCP Prgin. Jahta bez Sanadera sada se ondje nalazi zbog 'sigurnosti', a osim Krapnja i policije mogu se vidjeti i zaštitari koji onemogućavaju pristup radoznalcima i drugim nezaposlenim, odnosno znatiželjnim osobama. Nejasno je zašto su i dalje na snazi velike mjere sigurnosti, osim ako se Sanader iz bolnice ne misli vratiti ravno na jahtu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.