Sastaje se predsjedništvo HDZ-a, tema je Brkić. I on je potvrdio dolazak

Foto: Borna Filić/Pixsell

DANAS se održava sastanak užeg predsjedništva HDZ-a koji je zatražio sam Plenković, a jedna od tema će biti i Milijan Brkić odnosno kaznena prijava podignuta protiv njega zbog višegodišnjeg špijuniranja četiri žene.

Milijan Brkić potvrdio je za N1 da će doći na sastanak.

Hoće li stvarno maknuti Brkića?

Brkić, drugi čovjek HDZ-a i potpredsjednik sabora, preživio je provjeru svoje imovine USKOK-a i Porezne uprave, istragu i suđenje za Karlovačku banku, mešetarenja na burzi dionicama Plive, sumnje oko financiranja HDZ-a milijunskim pozajmicama od PPD-a, plagiranje diplomskog rada, optužbe za curenje informacija iz istrage o prostituciji iz 2011. godine, a na kraju bi mogao pasti zbog navodnog špijuniranja bivše supruge.

Podsjetimo, policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnijeli su kaznenu prijavu protiv Milijana Brkića, njegova brata Joze, kuma i vozača ministra Tomislava Tolušića, Blaža Curića te "informatičara" Franje Varge zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela protiv računalnih sustava, programa i podataka na štetu više osoba.

Plenković o svemu tome zasad šuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.