Glasovac: HDZ-ovki Grozdani ne fali para pa se može smijati građanima u lice

SDP-ova saborska zastupnica Sabina Glasovac žestoko je na Facebooku kritizirala HDZ-ovu zastupnicu Grozdanu Perić koja je, diskutirajući o Zakonu o pomorskom dobru, rekla da se ni u Jugoslaviji nije mogla ići kupati na neke plaže u Zadru i okolici. 

Objavu Sabine Glasovac u nastavku teksta prenosimo u cijelosti. 

Kaže Grozdana Perić (HDZ) da se u Jugoslaviji nije mogla ići kupati na plažu na Boriku, u Crvenoj Luci i u Petrčanima jer su bile ograđene i naplaćivao se ulaz. A onda je došla slobodna Hrvatska pa su njeni drugovi iz HDZ-a (u pravom komunističkom duhu), nakon što su s onih 100.000 napustili ozloglašenu partiju i prešli u HDZ, na valu vječnih pobjeda u Zadru, Zadarskoj županiji i Sukošanu jednoglasno i složno dodjeljivali koncesije zahvaljujući kojima su danas sve te tri plaže i ograđene i na njih ne možeš bez ulaznice.

Pa se jadna Grozdana i dalje ne može na njima kupati. Ali to je prešutjela. Kao i činjenicu da se najveći broj ograđenih i naplativih plaža nalazi upravo na području Zadarske županije. Jer je HDZ to odlučio!

Eto, jedna si u Jugoslaviji nije mogla kupiti jogurt, druga nije mogla na plažu. Bitno da im sad ne nedostaje ni jogurta, ni meda ni mlijeka, a bome ni para da si, za razliku od dobrog dijela hrvatskih smrtnika, mogu to sve priuštiti. Dok im se ovakvi/ovakve smiju u lice!", napisala je Glasovac. 

Kaže Grozdana Perić (HDZ) da se u Jugoslaviji nije mogla ići kupati na plažu na Boriku, u Crvenoj Luci i u Petrčanima...

Posted by Sabina Glasovac on Tuesday, July 11, 2023

Pročitajte više