Sinjski vatrogasci rano jutros po cesti hvatali odbjeglo ždrijebe

INTERVENCIJA na koju su se jutros oko 5 sati, nakon dojave vozača, zaputili sinjski vatrogasci imala je sretan završetak - odbjeglo ždrijebe koje je lutalo cestom i tako ugrožavalo i sebe i promet, ubrzo je uhvaćeno i vraćeno u toplu staju.

Ždrijebe je besciljno lutalo po Ulici Miljenka Buljana, kraj gradskog hipodroma, a vatrogasce je u pomoć pozvala policija. Kad su stigli na mjesto događaja, jedan od vatrogasaca je prišao ždrebetu, umirio ga i uveo u ograđeni prostor hipodroma, budući da nisu znali čije je. Vlasnik se javio tijekom jutra. Riječ je od D. D. koji dva konja i jedno ždrijebe drži u privatnoj štali nasuprot hipodroma, u objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra Trnovača.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, ovo nije prva avantura u koju su se upustili konji navedenog vlasnika - prije nekoliko tjedana su izašli iz staje i mirno pasli travu na nogometnom terenu NK Tekstilac, sve dok domar kluba Mićo Kovačević nije putem lokalnog radija pozvao vlasnika da ih odvede u staju kako bi sačuvao travu za nogometaše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.