Audi kojim je Ćelić divljao sad je kod Macole. Nazvali smo ga: "Nemojte to pisati"

Foto: Index

SJEĆATE li se najbogatijeg hrvatskog policajca koji je lani uhvaćen kako u bijesnom Audiju vozi 165,5 kilometara na sat na području na kojem je dozvoljena brzina 50 km/h?

>> Tko je drugi čovjek MUP-a koji je vozio 166 km/h? Najbogatiji hrvatski policajac

Snimio ga je i zaustavio presretač, ali prekršaj i snimka nisu zavedeni u policijskom sustavu. Josip Ćelić nije prijavljen sve dok RTL nije dobio snimku i objavio priču. Nakon višemjesečne trakavice i izjava policajca koji je javnosti otkrio zataškanu priču, sud u Zadru u veljači je pravomoćno oslobodio Josipa Čelića s argumentom da nije kriv jer je bio na službenom "tajnom" zadatku.

>> Najbogatiji policajac vozio 110 preko ograničenja. Sud kaže da nije kriv

>> Otkriveno na kakvom je "tajnom zadatku" bio najbogatiji hrvatski policajac

Audi kojim je Ćelić divljao sad je kod Macole

Index sad objavljuje nove fotografije automobila marke Audi RS6, kojim je Ćelić vozio čak 110 kilometara na sat više od ograničenja i koji je ovih dana viđen na parkiralištu Macole, poznatog odmorišta za vozače u Lici. 

Podsjetimo, Ćelić se na sudu pravdao da prilikom počinjenja prekršaja nije koristio službeno vozilo, nego navedeni Audi RS6, koji je posudio od prijatelja poduzetnika kako ne bi ugrozio tajni zadatak na kojem je navodno bio. 

>> Najbogatiji policajac koji je divljao autom samo premješten na novo radno mjesto

Sporni Audi sad ima registraciju GS-166-KM. Slučajnost?

Isti taj Audi sada je registriran s oznakama GS-166-KM, što neodoljivo podsjeća na brzinu kojom je Ćelić vozio u trenutku počinjenja prekršaja 12. ožujka u 12.41 u mjestu Žerava, u općini Nin.

Ćelić je tada vozio točno 165,6 km/h, navodi se u rješenju kojim ga je Sud u Zadru pravomoćno oslobodio. U trenutku kada ga je Ćelić vozio, Audi RS6 imao je registarske oznake KA-829-IA. 

Vlasnik Macole: Zašto vam trebaju te informacije?

Nazvali smo vlasnika Macole Željka Oreškovića i pitali ga da nam kaže što Audi RS6 kojim je Ćelić divljao po cesti radi na njegovom parkiralištu, s obzirom na to da imamo informaciju da ga je kupio upravo Macola.

Predstavili smo se na početku razgovora, ispričali se što ga zovemo na blagdan te ga pitali može li nam potvrditi ili demantirati informacije kojima raspolažemo. 

"Zašto vam trebaju te informacije?", pitao je nas Orešković, na što smo mu rekli da imamo informacije kako je riječ upravo o automobilu zbog kojeg je najbogatiji policajac Hrvatske prije nekoliko mjeseci bio u središtu afere.

"Nemojte to pisati jer ću vas..."

Na spomen Ćelića, Orešković je odrješito odgovorio: "Nemam vam ja pojma o tome. Ne mogu vam ništa potvrditi, nemojte to pisati jer ću vas... mislim, znaš... To nije u redu."

Ponovili smo mu da imamo informacije da je to Audi RS6 koji je Ćelić vozio. 

"Vi pišite što hoćete, ja vam nikakvu informaciju neću davati", odvratio nam je Macola.

Ponovili smo pitanje još jednom.

"Ne mogu vam ništa potvrditi od toga što me pitate", rekao je Macola.

Zahvalili smo mu i završili razgovor.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.