Skandal s prostitutkom u srpskom parlamentu: Ime zastupnika mora se otkriti

IAKO nadležni još šute o imenu zastupnika koji je naručio prostitutku, političari traže da se otkrije tko je to bio. Blic piše kako je prostitutka navodno rekla da ide kod zastupnika Srpske narodne stranke Sulejmana Spaha. On je to demantirao rekavši novinarima Blica neka pitaju osiguranje kod koga je išla.

"Nije nemoguće da to netko radi smišljeno kako bi dodatno ponizio parlament koji je ionako na lošem glasu. Ukoliko bude dokaza da je to bio netko od naših zastupnika, bit će sankcioniran", rekao je zastupnik Srpske radikalne stranke dodajući kao suknja da je to bio netko iz njihovih redova.

I dok se opozicija i vladajući slažu da se ime zastupnika treba otkriti, ne slažu se u procjenjivanju ugleda parlamenta. Vladajući smatraju kako incident ne treba povezivati s ugledom najviše državne institucije, dok oporba smatra kako je ugled parlamenta jako poljuljan.

Podsjetimo, krajem veljače prošle godine u zgradi srpskog parlamenta policija je uhitila Suzanu P., za kojom je sud raspisao tjeralicu zbog profesionalnog bavljenja prostitucijom, a nadležni su sve uspjeli držati u tajnosti do jučer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.