Splićanin uhvatio provalnika i vezao ga za stup, policija objavila detalje

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

POLICIJSKI službenici I. PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju, priopćila je policija.

"Utvrđena je sumnja da je jučer, 7. svibnja tijekom jutra na ulici Trumbićeva obala u Splitu tjelesno ozlijedio dvojicu muškaraca, 41-godišnjaka i 29-godišnjaka kojima je pružena liječnička pomoć i konstatirana lakša tjelesna ozljeda, te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, u odnosu na prijavljeni događaj pokušaja krađe iz stana u ulici Solurat u Splitu u vlasništvu 46-godišnjaka policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom spomenutih muškaraca (41-godišnjaka i 29-godišnjaka), te utvrdili sumnju da su tijekom 6./7. svibnja počinili navedeno kazneno djelo, dok je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su tijekom svibnja na području Splita počinili još tri provale od kojih jednu u pokušaju.

Protiv obojice će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", objavila je policija.

Provalnika zavezao za stup

Podsjetimo, Dalmacija Danas je neslužbeno doznala kako se sve događalo iznad poznate splitske konobe Fife, a očevici dobro upoznati sa situacijom u tom dijelu grada prepričali su što se događalo.

"Prava je drama bila! Jutros je netko pokušao provaliti u kuću vlasnika Solin Građe koja je odmah iznad restorana Atlantida, odnosno iznad Fife. No vlasnik Građe je vidio provalnika na snimkama videonadzora pa se dao u potjeru preko grada, uhvatio ga je u Marmontovoj! Onda ga je odvukao natrag do Matejuške, tu ga je vezao za rasvjetni stup i stao udarati", rekli su šokirani očevici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.