Split noću: Prostitutka ga opljačkala, makro i prijatelj pretukli?

ZAPAMTIT ĆE neku večer 45-godišnji Neno P. Nakon što se zabavio sa prostitutkom u stanu na splitskoj Radunici, napala su ga dvojica, pretpostavlja se makro i njegov prijatelj.

Prostitutka na isti način opljačkala i 70-godišnjeg gastarbajtera

Ništa nije slutilo na problem. Neno se uredno mašio za novčarku kako bi isplatio 200 kuna za pruženu uslugu, no prostitutka ga je uhvatila za ruku i počela vikati da je pusti i plati. Iz susjedne sobe izašla su dvojica i nasrnula na Nenu. Prostitutka je dohvatila lisnicu sa tisuću i pol kuna i - pobjegla. 

Neni je trebalo malo da se sabere. Potrčao je za mlađim napadačem. Nakon nekoliko stotina metara potjere, uspio ga je uhvatiti u Riječkoj ulici i zadržati do dolaska policije. Ispostavilo se da se radi o 33-godišnjem Ivici O. Priveli su ga istražnom sucu, koji ga je pritvorio.

Prema fotografijama u policijskoj postaji, Neno je uspio prepoznati i prostitutku, koja mu je ukrala lisnicu. Riječ je o 36-godišnjoj Mariji Ć., koja je prije nepunih godinu dana osuđena na godinu dana zatvora upravo zbog pljačkanja mušterije, i to 70-godišnjeg umirovljenika, povratnika iz Njemačke. Osuđena je s Mirkom R., s kojim je lani svjedočila i o kupovini heroina kod poznate splitske madame Nađe Škulje.

Policija traga za Marijom, kao i Enesom M., Bosancem nastanjenim u Radunici, kojeg je nedavno nevjenčana supruga izbola nožem. Sumnja se da je on bio treći član družine koja je opljačkala Nenu P.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.