Stevo Culej objavio fotografiju s ratnim zločincem

Foto: Pixsell/Patrik Macek

STEVO Culej je objavio fotografiju na svom Facebook profilu. Na njoj se, između ostalih nalazi i pravomoćno osuđeni ratni zločinac Tomislav Merčep.

Podsjećamo, Vrhovni sud povisio je na sedam godina zatvorsku kaznu ratnom pomoćniku ministra unutarnjih poslova Tomislavu Merčepu kojega je zagrebački Županijski sud u svibnju prošle godine nepravomoćno osudio na pet i pol godina zatvora jer kao zapovjednik postrojbe poznate kao "merčepovci" nije spriječio zločine nad srpskim civilima

>> Vrhovni sud povisio Merčepu kaznu na sedam godina zatvora


Na fotografiji se Culej drži zagrljen s drugim muškarcima, uključujući i Tomislava Merčepa. U komentaru je napisao: "Nije dobro".



"Crnokošuljaši"

Neki od komentara na fotografiju su bili: "Crnokošuljaši !!!", "ko je ove upozno,ni pakao mu neće teško past!!!!", "dodju napadnu dodju zarobe.dodju zapale sve sto imas i pokradu i jos moras biti kriv hvala vam hrvati petokolonasi"

"Merčepovci" su, prema tvrdnjama iz optužnice, na kutinskom, pakračkom i zagrebačkom području nezakonito uhitili 52 osobe, od kojih su 43 ubili, tri se vode kao nestale, a šest ih je preživjelo mučenja i zlostavljanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.