Što je Iva Todorić radila na večeri s Vatrenima?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NAKON spektakularnog dočeka na zagrebačkim ulicama na kojima je Vatrene dočekalo više od pola milijuna ljudi, za srebrne reprezentativce bila je priređena večera u restoranu Okrugljak. 

Na njoj se, pokazuju fotografije s ulaza u restoran, pojavila i Iva Todorić, a nije jasno što je tamo radila, ni tko ju je pozvao.

Todorićeva kći koju pamtimo po patetici i skupim torbicama

Podsjetimo, Iva Todorić koja se još donedavno prezivala Balent, bila je zaposlena u Agrokoru, dok je ta kompanija još uvijek bila obiteljski biznis njenog oca Ivice Todorića.  Bila je i na čelu nadzornog odbora Konzuma, a dok je vladin povjerenik nije smijenio s te funkcije radila je kao direktorica marketinga Agrokora. U slobodno vrijeme uživala je u jet-set statusu koji se trudila imati.

Nakon što je Agrokor počeo propadati, pokrenula je ljigavu kampanju u kojoj su njene bogate prijateljice, na društvenim mrežama moljakale za spas Todorića uz slogan "Spasimo Agrokor zajedno". Da stvar bude još tragikomičnija, bogate Instagram prijateljice Ive Todorić, predvođene Severinom, u svojoj su kampanji za spas Todorićeva Agrokora koristile i Konzumove blagajnice s kojima su se fotografirale.

Osnovala je i tvrtku Srculence a adresi Voćarska 53, gdje je njezina majka Vesna Todorić naslijedila stan, a tvrtku je registrirala za niz djelatnosti, uključujući i kreditiranje. Inspiraciju za ime kompanije pronašla je u cajki srpske pevaljke Dragane Delibašić.

Nakon što se Todorić predao policiji u Londonu, kći Iva šetala je Zagrebom s torbom od 18 tisuća kuna. Nedugo poslije obratila se ocu patetičnom čestitkom. 

"JA VJERUJEM u anđele. I ti si moj od kada znam za sebe! Sretan ti dan očeva tata", napisala je Iva Balent, sada Todorić, na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.