Stotinama djece već ste uljepšali Božić, a sad donosimo nove želje

Foto: Index

SEDAM dana je do Božića, a to se osjeti na svakom koraku. Hrvatski gradovi su ukrašeni, šarena svjetla, miris kobasica i kuhanog vina, okićeni prozori i još mnogo toga na to nas svakog dana podsjećaju.

Ipak, u ovakvim trenucima ne treba zaboraviti da će mnoga djeca i stariji ljudi ove dane provesti sami, daleko od topline obiteljskog doma, u domovima za djecu i starije.

Index.hr od 2011. godine sluša i zapisuje želje štićenika domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a Indexovi posjetitelji velikog srca ih ispunjavaju. Ove godine već prvog dana sve su želje bile prekrižene, a onda nam se javilo još domova.

No, i to su naši čitatelji u samo par dana popunili, iskrižali i mnogoj djeci, ali i starijima, uljepšali blagdane.

Sad nam se javilo još domova i raznih institucija, ima još djece kojima treba ispuniti želju.

Ni ne sumnjamo da ćete i ovaj put darove prekrižiti u rekordnom roku.

Sve što trebate napraviti je:

1. Pogledati popis i pronaći neprecrtanu želju koju ste u mogućnosti nekome ispuniti.

2. Kliknuti na "Pokloni" te se upisati na naš popis. Tako će se želja djeteta prekrižiti, te se smatra da ćete taj poklon djetetu osigurati.

3. Ako pakete šaljete poštom, naznačite na paketu djetetovo ime ili inicijale te ga pošaljite na adresu koju smo napisali pored naziva doma.
 
4. Također, pakete (s također naznačenim primateljem, tj. imenom ili inicijalima djeteta) možete i osobno dostaviti. U tom je slučaju jedino potrebno na ovom popisu označiti da ste taj poklon na sebe preuzeli vi.
 
5. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se javite u inbox Facebook stranice koju smo otvorili u te svrhe. Također, molimo da nam javite ako odustanete od darivanja nakon što ste se prijavili.

I ne zaboravite, možda nećete spasiti cijeli svijet, ali i malenim poklonom nekome ćete uljepšati njegov svijet :)

 

 

 

Dječji domovi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.