Stotine na pogrebu Davida Carradinea

DVA TJEDNA nakon što je njegovo tijelo otkriveno u hotelskoj sobi u Bangkoku, glavnom gradu Tajlanda, glumac David Carradine, poznat po ulogama u seriji "Kung fu" i hit filmu "Kill Bill", danas je pokopan u Los Angelesu.

NA pogrebu su bili glumci Michael Madsen, Jane Seymour, Tom Selleck, Stacy Keach, Darryl Hannah i mnogi drugi. Pogrebno vozilo dobilo je pratnju motociklista, a obitelj preminulog glumca oprostila se od Carradinea i odmah se vratila na otkrivanje okolnosti pod kojima je on umro.

Oprostili se

Pogreb je, kako izvještavaju američki mediji, omogućio njegovim voljenima da se oproste u "neopterećenoj atmosferi" punoj "tužnih i humorističnih trenutaka". Carradineov brat Bruce navodno je rekao kako je bilo "puno smijeha".

Sprovod je obitelji konačno pružio priliku da iza sebe stavi dio kontroverza oko smrti Davida Carradinea, nakon čega se mogu posvetiti otkrivanju stvarnog uzroka smrti. Konačno se malo i slegla prašina oko objavljivanja slike Carradineovog leša u tajlandskom tabloidu Thai Rat, nakon koje se obitelj prijetila i sudskim tužbama.

Jedna od pjesama na sprovodu bila je i poznata pjesma Beatlesa "Let it be" (pusti to), što je i izvjesna poruka obitelji svima koji se i dalje uznemiruju oko zloglasne fotografije. No, obitelj je prestaje s istragom oko smrti.

Masturbacija ili ubojstvo

Poznati forenzički patolog dr. Michael Badan, kojeg je obitelj angažirala da obavi rugu obdukciju na Carradineovom tijelu, rekao je kako isključuje mogućnost da se poznati glumac ubio. Stoga se radi o dvije pretpostavke – ili je Carradine umro tijekom seksualne igre ili je ubijen.

Obitelj vjeruje da se radi o ubojstvu, a prije tjedan dana su se pojavile i spekulacije da je Carradine ubijen zbog istraga tajnih društava povezanih s borilačkim vještinama.

F.M.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.