Studenti u zagrebačkom domu na Cvjetnom bez tople vode i grijanja

Screneshot: Google Maps
 
UPRAVA studentskog doma na Cvjetnom obavijestila je stanare da do daljnjega nema tople vode i grijanja, piše portal mojfaks.
 
Studenti koji tek dolaze s predavanja ili kolokvija stižu u hladne sobe bez grijanja. Kako je studentima objašnjeno iz uprave Studentskog doma Cvjetno naselje, problem je nastao zbog puknuća magistralnog vodovoda iz Gradske toplane.
 
Studenti su primijetili da tople vode nema oko 14:30 ili nešto kasnije, a isporuka tople vode je u prekidu do daljnjega u čitavom Cvjetnom naselju. 
 
Odgovor na pitanje o čemu se radi stigao nam je naknadno
 
O čemu se točno radi i do kada će studenti biti bez tople vode i grijanja, s obzirom na to da dolazi vikend, pokušali smo doznati od upravitelja doma, no na naš telefonski poziv nije bilo odgovora.

Upit smo poslali i mailom Upravi zagrebačkog Studentskog centra. Odgovor nam je stigao naknadno. Kako doznajemo, došlo je do puknuća cijevi na križanju Savske ceste i Zagrebačke avenije, a kvar bi trebao biti saniran tijekom večernjih sati.

"Danas u poslijepodnevnim satima, zbog puknuća cijevi na križanju Savske ceste i Zagrebačke avenije, Studentski dom Cvjetno naselje i Knežija ostali su bez tople vode i grijanja. Studentski centar u Zagrebu, poslovnica Smještaj obavijestila je svoje korisnike o gore navedenim problemima. Iz HEP-Toplinarstva smo obaviješteni da će tijekom večeri kvar biti saniran", doznaje Index iz Ureda sanacijskog upravitelja. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Studentski centar, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Studentski centar.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.