T-com pronašao način kako da nadoknadi trošarine za 5000 SMS-ova mjesečno!

POŠTARINA od pet kuna novina je koju od 10. kolovoza moraju plaćati svi pretplatnici T-mobile i T-com usluga, ukoliko nemaju trajni nalog u bankama ili ne plaćaju na "platomatima" u poslovnicama T-coma.

Unatoč tome što je u privatizaciji T-comu pripala i sva infrastruktura koju su svojim novcem platili građani, poštarina će se naplatiti ako račune budete podmirivali na šalterima državne agencije Fine ili državnih Hrvatskih pošta, te, naravno, banaka i Konzuma kojemu je kao privatnom trgovačkom lancu, jedinom u Hrvatskoj, omogućeno da u nekim njegovim poslovnicama građani mogu podmirivati račune. U T-comu tvrde da to nema nikakve veze s Vladinim odlukama o uvođenju trošarina na SMS-ove ili u povećanju PDV-a.

"Razlog uvođenja poštarine leži u tome što su HT-Hrvatske telekomunikacije i T-Mobile Hrvatska jednostrano raskinuli ugovor s HP-Hrvatskom poštom, kojim je bilo regulirano subvencioniranje plaćanja naknade za račune T-Coma i T-Mobilea u poštanskim uredima", naveli su poštari u odgovoru na upit Slobodne Dalmacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.