Tedeschi: Nemam namjeru prodati dalje Drogu Kolinsku

EMIL TEDESCHI koji već danima puni stupce regionalnih medija, posebice srpskih i slovenskih, zbog kupovine Droge Kolinske, u razgovoru za mariborski list Večer izrazio je zadovoljstvo stanjem u slovenskoj kompaniji.

Rekao je kako se radi o dobro vođenoj kompaniji koja je već restrukturirana te da idealnijeg partnera za sinergiju njegova Atlantic Grupa nije mogla naći. 

Najavio je kako će se dvije od četiri slovenske tvornice širiti te kazao kako su sve optimalno pozicionirane za cijelu Europsku uniju. "Isto vrijedi i za tvornice u Srbiji i Makedoniji", dodao je.

Tedeschi se nada kako će slovenske i srpske robne marke pomoću distribucije Atlantic Grupe biti jače i bolje pozicionirane na hrvatskom tržištu.

"Vjerujem da će regija uskoro izaći iz krize. Mi poslujemo dobro, imamo iznadprosječne rezultate unatoč tome što je došlo do pada kupovne moći", rekao je Tedeschi i dodao kako je područje bivše Jugoslavije najveće tržište njegove grupacije te da je plan da tako i ostane.

Također, spomenuo je kako nema namjeru prodati Drogu Kolinsku, već eventualno zemljište u Ljubljani gdje se nalazila bivša tvornica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.