Teksaška majka-kanibalka: Vrag me na to natjerao

ROĐACI Otty Sanchez, majke novorođenog dječaka koji je prošle nedjelje, svega tri tjedna nakon rođenja, pronađen u kući u Teksasu rasječen u komadima, potvrdili su da je bolovala od šizofrenije i postporođajne psihoze.

Kako prenosi Daily Mail, 33-godišnja Teksašanka iz San Antonia optužena je za ubojstvo sina, a policajcima je rekla da ju je "vrag na to natjerao".

U iščekivanju pogubljenja

Njezin partner i otac djeteta, Scott Buchholtz, izjavio je policajcima da je treba pogubiti. "Bila je draga osoba i dalje je volim, ali treba platiti smrću za to što je učinila", rekao je Scott, dodajući da je Otty često govorila kako čuje razne glasove i da treba pomoć.

"Ovo je tragično i nevjerojatno što se dogodilo. Bila je dobra i marljiva osoba, a prošle godine su liječnici ustanovili da boluje od šizofrenije", rekao je Scottov rođak, dok je Ottyna teta potvrdila da su prije nekoliko mjeseci liječnici zvali iz bolnice kako bi se uvjerili u njezino trenutno stanje.

Otty je nakon uhićenja prevezena u zatvorsku bolnicu zbog samoranjavanja, gdje je zadržana pod jamčevinom od 1 milijuna dolara. Policija je potvrdila da nema odvjetnika, a u izvješću je napisala da je tijelo djeteta pronašla stravično raskomadano i u "prožvakanim dijelovima". 

Njezina sestra i dvoje djece, u dobi od pet i sedam godina, bili su u kući u vrijeme tragedije, ali srećom, nitko od njih nije povrijeđen.

Otty i Scott živjeli su zajedno tijekom trudnoće i dva tjedna nakon rođenja djeteta, kada se oporavljala od infekcije koju je dobila nakon poroda. Komplikacija joj je pokvarila raspoloženje i uskoro joj je dijagnosticirana postporođajna depresija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.