Tinejdžer iz Indije odrubio sestri glavu, majka je pritom držala za noge

U INDIJI je tinejdžer uhićen jer je odrubio glavu svojoj 19-godišnjoj sestri dok ju je majka pritom držala za noge.

Žrtva, koja se udala protiv želje svojih roditelja, bila je u drugom mjesecu trudnoće, izjavila je policija jučer za CNN. Do incidenta je došlo u nedjelju u Vaijapuru.

"Djevojka (19) je prije pet mjeseci otišla iz kuće protiv želja svojih roditelja i udala se nakon čega više nije bila u kontaktu s obitelji. Živjela je sa suprugom", rekao je policajac Kailash Prajapati.

Glavu iznijeli u dvorište

"Majka i brat žrtve došli su u nedjelju u njen dom, a žrtva ih je pozvala unutra na čaj. Tada ju je brat primio za kosu, udario je četiri puta i odrubio joj glavu. Zatim su glavu iznijeli iz kuće i držali u dvorištu, a tijelo ostavili unutra", dodao je.

"Majka je držala žrtvu za noge tijekom incidenta, odnosno sudjelovala je u ubojstvu", naveo je Prajapati.

Suprug 19-godišnjakinje je u vrijeme incidenta bio u kući, ali je spavao jer je bio bolestan. Probudio se kada je čuo buku. Tinejdžer je i njega napao, ali je suprug uspio pobjeći.

Priznali ubojstvo policiji

Majka i sin su zatim otišli na policiju i priznali ubojstvo.

"Dječak je maloljetan te je prevezen u dom za maloljetnike, a majka se sada nalazi u pritvoru", kazao je Prajapati.

Policija je pokrenula istragu, a protiv tinejdžera i njegove majke se tek treba podići optužnica. Sumnja se na to da se radilo o "ubojstvu iz časti" koje često provode muški članovi obitelji jer smatraju da je žrtva nanijela sramotu obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.