Titovu lovačku pušku prodaju za 100.000 eura!

"LOVAČKI karabin, bivši vlasnik J.B Tito - dobio ga je na dar od centralnog komiteta SSSR-a. Moisin Nagant cal 7.64x57R tvornički broj: 531016. Uključuje Schmidt-Bender 8x56 optiku", stoji u opisu predmeta koji je privukao veliku pozornost korisnika internetske stranice aukcije.hr.

Ukoliko u svom vlasništvu želite imati pušku nekadašnjeg prvog čovjeka Jugoslavije, Josipa Broza Tita, imate još nešto više da se uključite u aukciju. Ali oprez! Taj će vas luksuz koštati najmanje 740.000 kuna, koliko je početna cijena. Korisnik koji prodaje Titov lovački karabin ističe kako troškove dostave plaća kupac, a ukoliko predmet i pronađe kupca, ostat će u Hrvatskoj, s obzirom da dostava u inozemstvo ne dolazi u obzir.

"Puška je procijenjena na tu vrijednost. Obični karabini se prodaju po 80.000 eura tako da s obzirom na starost puške i u čijem je vlasništvu bila nije previše", odgovara korisnik pod imenom "Nevenka" na komentarima aukcije, odnosno pitanja upućenim prodavatelju. Većina korisnika ove internetske stranice je, naime, zaključila kako je 100.000 eura ipak previše za pušku, iako ima i onih koji smatraju da "svaka roba ima svog kupca".

J.C.
Foto: aukcije.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.