Tragedija u splitskom KBC-u: Mladić se ubio skokom sa Hitnog kirurškog prijema

Foto: FAH

31-GODIŠNJAK se ubio skokom sa Hitnog kirurškog prijema splitskog KBC-a. Tragedija se dogodila u subotu ujutro, a sanacijski upravitelj dr. Kolja Poljak i sam se iznenadio kada smo ga o tome danas pitali.

Mladić je, kako doznajemo, u bolnicu doveden nakon što je pokušao suicid. Probo je nožem prsa, ali nije ozlijedio ništa vitalno. Stanje mu je bilo ozbiljno, ali nije bio životno ugrožen.

Ništa nije ukazivalo da bi sebi mogao nauditi

Pregledali su ga kirurzi, ali i psihijatar. Kako nam je pojašnjeno, mladić se primirio, nije bio agresivan, ničim nije pokazivao da bi sebi mogao nauditi pa nisu poduzete nikakve posebne mjere. Smješten je u gipsaonu. Nakon što su mu izmjerili tlak, iskoristio je zauzetost osoblja te se zaletio prema prozoru koji je bio otvoren.

Prije nego što je itko stigao reagirati, bacio se s južne strane bolničke zgrade. Pao je na glavu s visine od četiri metra. Liječnici su mu pokušali pomoći, oživjeti ga, ali bez uspjeha.

Dr. Poljak: Sve je napravljeno po pravilima struke

U splitsku bolnicu pozvana je policija koja je obavila očevid i uzela izjave bolničkog osoblja. O svemu će izvijestiti Državno odvjetništvo.

Dr. Poljak ispitao je slučaj te za Index kazao: "Sve je napravljeno po pravilima struke".

Ovakav slučaj u splitskoj bolnici ne pamte.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.