Tri sestre su teško oboljele, a za pomoć obitelji uplaćeno je preko dva milijuna kuna

ZA OBITELJ Špionjak, čija je kći preminula od encefalitisa, a dvije se još bore s bolesti, prikupljeno je više od 2 milijuna kuna, piše Glas Slavonije

Njihove tri kćeri u dobi od 6, 7 i 11 godina su u samo dva mjeseca oboljele od rijetkog oblika encefalitisa, a 7-godišnjakinja je prije tjedan dana preminula. 

Izgradit će im novu kuću

Na račun koji je Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata INA Slavonija iz Babine Grede otvorila za pomoć obitelji Špionjak, jer su računi roditelja bili blokirani, do 8. travnja u podne uplaćeno je 1.689.044,59 kuna, 847,35 franaka i 45.093,86 eura.

"Hvala vam svima, dragi ljudi! Neopisiva bol za izgubljenim djetetom nikada neće proći, ali uz vašu pomoć poboljšat ćemo životne uvjete ovoj obitelji i učiniti sve da još dvije bolesne kćerkice ozdrave i da se ovakva tragedija ne ponovi", kaže Pero Knežević iz organizacije te dodaje kako će se doniranim sredstvima obitelji sagraditi nova kuća.

"Već smo angažirali projektante, pokrenuli sve potrebne aktivnosti. Sve će ići maksimalno transparentno, redovito ćemo objavljivati stanje računa, svi troškovi će biti javno prikazani i u svakom trenutku će se znati na čega je što utrošeno, to nam je jako važno", zaključuje Knežević za Glas Slavonije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.