Trogodišnji dječak utopio se u Britaniji dok je hranio patke s majkom

Foto: Google street view

DYLAN Milsom, trogodišnji dječak, je 13. ožujka s majkom Shelley hranio patkice i labudove u kanalu u parku u Newburyju u Engleskoj. Poskliznuo se na rubu kanala te pao u vodu, gdje ga je brana povukla ispod površine. Majka je odmah skočila za njim kako bi ga spasila, no i nju je povukla brana.

Prolaznici su nazvali pomoć i spasili majku iz kanala, ali malenom Dylanu nije bilo traga. Nakon nekog vremena pronašli su i dječaka, koji je prevezen u najbliži bolnički centar, gdje je, nažalost, preminuo zbog posljedica utapanja.

Glasnogovornik Trust Canal Rivera, koji je vlasnik područja na kojem se incident dogodio, rekao je za The Mirror: „Šokirani smo i duboko tužni zbog tragičnog gubitka života trogodišnjeg djeteta u rijeci Kennet u Newburyju tijekom vikenda. Naše misli su s obitelji u ovo nevjerojatno tužno vrijeme. Trust Canal & River pomoći će policiji na bilo koji način u njihovoj istrazi."

"Trenutno još ne znamo sve detalje i okolnosti koje su dovele do tako tragične smrti. Bit će važno surađivati ​​s policijom i drugima kako bismo u potpunosti razumjeli okolnosti tog događaja i kako spriječiti takve tragedije u budućnosti", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.