Trump na Twitteru prijeti novinarima i bivšem direktoru FBI-ja

Foto: Hina

POZNATO je kako američki predsjednik Donald Trump nema baš najbolji odnos s medijima, nekoliko televizijskih kuća mu odgovara, dok ostale naziva medijima koji objavljuju "lažne vijesti".

Čini se kako su mediji ponovno isprovocirali Trumpa, budući da je na Twitteru zaprijetio kako će ukinuti konferencije za medije, a potom se obrušio i na bivšeg direktora FBI-ja, Jamesa Comeya.

Zaprijetio kako će ukinuti konferencije za medije

Ovo je dosad nezabilježena prijetnja medijima od strane jednog američkog predsjednika. Trump je rekao kako bi mogao ubuduće umjesto konferencija za medije jednostavno dijeliti pisane izvještaje.


Do ove oštre reakcije dolazi nakon što su mediji kritizirali njegovo osoblje za vrijeme smjene direktora FBI-ja. Osim toga, mediji su kritizirali osoblje Bijele Kuće jer su nekoliko puta mijenjali priču oko smjene Comeyja.

Podsjetimo, Sean Spicer, glasnogovornik Bijele Kuće, tada nije održao konferenciju za medije niti je odgovarao novinarima na pitanja te je viđen kako se skriva u grmlju Bijele kuće da bi ih izbjegao.

Osim novinarima, zaprijetio i bivšem direktoru FBI-ja

Osim novinarima, Trump je priprijetio i bivšem direktoru FBI-ja, Jamesu Comeyu, kojemu je poručio da mu je bolje da se nada kako ne postoje snimke njihovi razgovora i da ne dijeli informacije medijima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.