Trump tvitnuo: Bivši direktor FBI-a laže

Foto, Screenshot: Getty, Twitter

AMERIČKI predsjednik Donald Trump napisao je u poruci na Twitteru da nikad nije zatražio od bivšega direktora FBI-a da prestane istraživati savjetnika za nacionalnu sigurnost Michaela Flynna.
 
Flynn je prvi član Trumpove administracije koji se izjasnio krivim za laganje FBI-u i pristao je surađivati sa saveznom istragom o utjecaju Rusije na američke predsjedničke izbore 2016. i mogućem dosluhu s Trumpovom kampanjom. 
 
Smijenio ga s dužnosti u svibnju
 
Trump je Comeya smijenio s dužnosti u svibnju.
 
"Nikad nisam zatražio Comeya da prestane istraživati Flynna. Samo još više lažnih vijesti o još jednoj Comeyjevoj laži!", napisao je Trump.
 
Flynn, umirovljeni general koji je smijenjen s dužnosti u Bijeloj kući u veljači nakon što je otkriveno da nije rekao potpredsjedniku Mikeu Penceu o svojim kontaktima s ruskim veleposlanikom, središnja je osoba u saveznoj istrazi koju vodi posebni istražitelj Robert Mueller.
 
Njegov ured optužio ga je u dokumentima predanim vošingtonskom sudu da je lagao FBI-u 24. siječnja.
 
Flynn je istražiteljima FBI-a lagao da u prosincu 2016. nije zatražio od ruskog veleposlanika pri SAD-u da se suzdrži od eskalacije situacije nakon što je Washington nametnuo sankcije Moskvi, tvrdi Mueller.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Donalda Trumpa, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Donald Trump.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.