Trump: Zar itko stvarno vjeruje da je Biden imao koronu?

Foto: EPA

Bivši američki predsjednik i kandidat na izborima u studenom Donald Trump ponovo se javio na svojoj društvenoj mreži Truth Social. Zapitao se vjeruje li itko da je američki predsjednik Joe Biden, koji je danas objavio da ipak neće biti kandidat u utrci za novi mandat, imao koronavirus. 

"Zar itko stvarno vjeruje da je pokvareni Joe imao covid? Ne, želio je otići još od 27. lipnja, noći debate, gdje je bio potpuno uništen. To je bio veliki trenutak u padu Joea Bidena. To je bio trenutak kada je Joe otkriven onakvim kakav jest, nesposoban čovjek koji nikada nije trebao biti predsjednik. Joe Biden nije sposoban služiti - on uništava našu zemlju!" napisao je Trump.

Podsjetimo, prije tri dana objavljeno je da je Biden pozitivan za covid-19. 

Bijela kuća objavila je da 81-godišnji Biden ima blaže respiratorne smetnje te da se iz Las Vegasa, gdje je trebao govoriti na skupu, vraća u Delaware, gdje će biti stavljen u samoizolaciju. 

"Cijepljen je i stimuliran te ima blage simptome", rekla je glasnogovornica za medije u Bijeloj kući Karine Jean-Pierre. Američki predsjednik je primio i prvu dozu lijeka Paxlovida, kazao je Bidenov liječnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.