U avionu iz Amsterdama po putnicima padali crvi

Ilustracija: EPA

Po putnicima u avionu Delta Air Linesa na letu iz Amsterdama u Detroit u utorak su padali crvi.

Navodno je jedan od putnika u ručnoj prtljazi donio pokvarenu ribu i stavio je u pretinac iznad glava putnika. Za vrijeme leta su crvi počeli padati na putnike koji su sjedili ispod, piše Independent.

Philip Schotte, Nizozemac koji živi u Iowi, rekao je za Fox 2 da je vidio kako za vrijeme leta na putnicu padaju deseci crva.

"Zapravo ne znam što mi je prolazilo kroz glavu. Pokušavao sam to procesuirati. Gađenje je, naravno, jedna od tih stvari", rekao je Schotte.

Pokvarenu ribu zamotao u novine

Schotte kaže da su stjuardese pronašle torbu iz koje ispadaju crvi. U njoj su pronašle ribu zamotanu u novine. Pilot je zatim najavio da će se let vratiti u zračnu luku Schiphol u Amsterdamu.

Delta se ispričala putnicima. "Njihovo putovanje je prekinuto zbog nepropisno spakirane prtljage. Zrakoplov se vratio i putnici su raspoređeni na sljedeći raspoloživi let. Zrakoplov je uklonjen iz upotrebe zbog čišćenja", objavili su iz aviokompanije.

Jedan od putnika je na X-u objavio da su crvi počeli ispadati nakon dva sata leta te da su svi putnici dobili 8000 besplatnih milja, kompenzaciju za hotelsku sobu i bon za obrok u vrijednosti od 30 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.