U BiH oteo ženu, na planini ju natjerao da se skine i šmrče speed

Ilustracija/Screenshot: YouTube

MUŠKARAC G.G. u BiH je oteo i brutalno maltretirao ženu I.K. u podnožju planine Igman, jugozapadno od Sarajeva.

Kako piše Avaz, oni su bili u ljubavnoj vezi, a motiv napada je ljubomora. Skinuo ju je, teško pretukao te ju čak tjerao da šmrče speed.

Evo kako je sve krenulo

Prema navodima izvora koji ima Avaz, par se prije dva dana u prijepodnevnim satima susreo na Marindvoru, odakle su se odvezli u G.G.-ov stan na području Ilidže. Zatim su otišli na kavu pa nakon toga do kuće napadačeva prijatelja.

G.G. je u jednom trenutku uzeo mobitel I.K. u kojem je pronašao poziv jedne njene prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Kada je to vidio, podivljao je i počeo ju udarati uz riječi: "Sad ćeš vidjeti!"

Tukao ju je po rebrima i divljački joj čupao kosu. Potom ju je šamarao i uvukao u auto, a njegov prijatelj nije vidio kuda su otišli.

Teror na putu prema planini

Odvezao ju je ratnom cestom prema Igmanu, a kada su stigli na lokalitet Hrasnički stan, istjerao ju je iz auta i opet počeo udarati. Naredio joj je da se skine do gola, što je ona iz straha i učinila. Rekao joj je da ruke stavi na haubu, nakon čega ju je nastavio udarati po rebrima.

Budući da je u podnožju planine bilo jako hladno, on je ušao u auto, a nju je ostavio da se smrzava. Snimao ju je golu i smijao joj se. Nakon toga je izašao iz automobila i polio je sokom. Ona ga je molila da prestane, no nije ju slušao. Zatim je izvadio paketić speeda koji je posuo po haubi i šmrkao, da bi nakon toga tjerao i nju da učini isto.

Odbila je. Opet ju je pretukao pa je iz straha vukla speed. Držao ju je na hladnoći i iživljavao se nad njom. Kada se umorio, zaprijetio joj je: "Ovaj put si se spasila, a sljedeći put si gotova."

Dozvolio joj je da se odjene i uđe u automobil. Rekao joj je da će je ubiti ako ga prijavi policiji.

Zatim joj je rekao da će joj ubiti majku ne donese li mu 3000 konvertibilnih maraka. Na kraju ju je pustio da sjedne u autobus i ode kući.

Njezini roditelji odlučili su ga prijaviti

Nesretna I.K i nije smjela ništa prijaviti policiji. Osjećala je ogromne bolove na području rebara i u leđima te je bila sva u modricama. Roditelji su otkrili što se dogodilo i ipak sve prijavili.

"Dana 16.12.2020. godine u prostorije Pete policijske uprave pristupila je I.K. iz Ilijaša i prijavila da je dana 15.12.2020. godine od strane G.G. iz Ilidže nad njom izvršeno više kaznenih djela - teške tjelesne ozljede, protupravno oduzimanje slobode i iznuda", priopćila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.