U izgorenom automobilu pored jezera pronađeno tijelo

PORED akumulacijskog jezera HE Čakovec pronađen je izgorjeli automobil u kojem se nalazi tijelo za sada neidentificirane osobe. Iz OKC-a PU varaždinske javili su da je automobil izgorio u potpunosti i da će nakon očevida biti poznatije više detalja ovog slučaja. Automobil je pronađen u zabačenom dijelu uz odvodni kanal jezera.

Očevidom kojeg je provela istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, uz prisustvo zamjenice Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu, vještaka Centra za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" Zagreb, te policijskih službenika Policijske uprave varaždinske, utvrđeno je da je danas u vremenu od 0 do 9.55 sati došlo do požara na osobnom vozilu marke "Daewoo Lanos" kojim se koristi muškarac starosti 39 godina s varaždinskog područja.

Do požara je došlo u unutrašnjosti vozila, te se isključuje tehnički uzrok požara.

U tijeku očevida, utvrđeno je da se u vozilu nalaze karbonizirani ostaci ljudskog tijela za sada nepoznate osobe, koji su prevezeni na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, poradi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.