U Neretvi pronađeno tijelo mlađeg muškarca

Ilustracija: Grgo Jelavic/PIXSELL

U BLIZINI Komina jutros je pronađeno beživotno tijelo mlađe muške osobe. Policijski službenici su izašli na teren nakon što su primili dojavu kako beživotno tijelo pluta rijekom Neretvom u blizini Komina, potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački vjesnik

Tijelo je izvučeno na obalu, a mjesto događaja je osigurano. Iz policije su ubrzo objavili da je identifikacijom utvrđeno da se radi o muškarcu za kojim se tragalo i ovim pronalaskom je potraga za njim službeno dovršena. Nakon provedene obdukcije tijelo preminulog mladića će biti predano obitelji.

Policijska potraga bila usmjerena na rijeku Neretvu

Policija je prijavljeni nestanak od prvog dana povezivala s osobom koja je navodno u jutarnjim satima 20. siječnja, skočila s Lučkog mosta u rijeku Neretvu. Stoga je policijska potraga usmjerena na rijeku Neretvu od Metkovića do Ploča.

U pretragu korita i obale rijeke, osim službenih policijskih plovila bila su uključena i plovila HGSS-a i Lučke kapetanije koji su intenzivno i ustrajno pretraživali rijeku Neretvu i njenu obalu.  

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.