U nesreći kod Varaždina poginuo vozač električnog tricikla

Foto: Google Maps

U SUDARU s osobnim automobilom u subotu ujutro je u mjestu Babinec u Varaždinskoj županiji poginuo 82-godišnji vozač električnog tricikla.

Prema informaciji iz Policijske uprave varaždinske, na državnoj cesti DC-2 u 8:55 sati došlo je do prometne nesreće između osobnog vozila i električnog tricikla. 

82-godišnji muškarac je upravljao električnim prijevoznim sredstvom na tri kotača u smjeru Dubrave Križovljanske biciklističkom trakom uz desni rub kolnika. Dolaskom do raskrižja sa Školskom ulicom, započeo je skretanje u lijevo, kojom prilikom je u stražnji bočni dio njegovog vozila prednjim lijevim dijelom udarilo osobno vozilo kojim je iza njega u istom smjeru upravljao 88-godišnjak.

Vozač tricikla je pao na kolnik pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena na mjestu događaja i u vozilu Hitne pomoći, gdje je preminuo.

Na mjesto događaja izašao je dežurni državni odvjetnik koji je obavio očevid u suradnji s policijskim službenicima te je odredio obdukciju preminulog i tehnički pregled oba vozila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.