FOTO , VIDEO Pokopan muškarac kojega je autom pregazio Tony Cetinski

Foto: Pixsell/Duško Marušić

DANAS je na rovinjskom groblju održan pogreb tragično preminulog Ibrahima Kevljanina, kojeg je automobilom pregazio Toni Cetinski.



Na pogrebu 62-godišnjaka okupila se obitelj, rodbina i prijatelji. Ako je za suditi po fotografijama, nitko iz obitelji Cetinski nije došao na pogreb.

Nije izrazio sućut sinu poginulog muškarca

Podsjetimo, nakon objave vijesti da je pjevač Tony Cetinski u petak u Pustoj ulici u Rovinju pregazio 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina, javio se i njegov sin, Adis Kevljanin koji već 17 godina živi u Innsbrucku.

Sin poginulog ispričao je kako je detalje smrti svojeg oca doznao od prijatelja. Dodao je kako ga nakon nesreće nije nazvao ni Tony Cetinski ni nitko od njegovih odvjetnika.

>> Sin muškarca kojeg je pregazio Tony Cetinski: "Nije me nazvao ni da mi izrazi sućut"

Još uvijek su nepoznati detalji ove nesreće, no u priopćenju koje potpisuje Gordana Grubeša, odvjetnica Tonija Cetinskog, navodi se kako je pjevač u petak "u Pustoj ulici u Rovinju, svojim osobnim automobilom naišao na tijelo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti".

>> Cetinski se oglasio o nesreći u Rovinju: Nisam mogao vidjeti muškarca na cesti

Za Index je iz PU istarske potvrđeno kako je alkotest vozača Mercedesa bio negativan. Naime, neposredno nakon nesreće Tony Cetinski odvezen je na vađenje krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola ili opijata, što je redovna procedura u takvim slučajevima. Policija je potvrdila kako je utvrđeno da on nije bio pod utjecajem alkohola.

>> NOVI DETALJI Tony Cetinski nije bio pijan za vrijeme nesreće

Inače, radi se o izuzetno uskoj ulici. Nesreća se dogodila usred bijela dana, u 14 sati, a 62-godišnji muškarac kojeg je svojim Mercedesom pregazio popularni pjevač navodno je ležao na kolniku. Nalazi obdukcije unesrećenog nisu objavljeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.