U teškoj nesreći kod Gračaca poginuo 23-godišnji vozač

Fotografija ne prikazuje događaje iz teksta Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

JUČER oko 13:45 na državnoj cesti DC-01 na predjelu Bruvna dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji vozač Volkswagena šibenskih registarskih oznaka.

Na mjestu događaja policija je provela očevid, a prema prvim rezultatima, do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač vozeći iz smjera Udbine prema Gračacu iz za sada neutvrđenih razloga, u zavoju prešao na kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Potom je udario u Volkswagen mađarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara automobil mađarskih registarskih oznaka je odbačen van kolnika, gdje je došlo je do prevrtanja vozila, priopćila je PU zadarska.

23-godišnjak poginuo, ostali sudionici nesreće završili s lakšim ozljedama

Od posljedica nesreće na mjestu događaja je preminuo 23-godišnji vozač, dok su 65-godišnjak i 64-godišnja državljanka Mađarske, putnica iz automobila mađarskih registarskih oznaka, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Gospiću, gdje su im za sada utvrđene lake tjelesne ozljede.

U vrijeme obavljanja očevida, od 14:03 do 18 sati promet navedenom dionicom bio je obustavljen. Nad tijelom preminulog muškarca naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće. 

Policija je o događaju izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.