U teškoj prometnoj nesreći kod Imotskog poginula djevojka, objavljeni su detalji

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

JUČER rano poslijepodne, nešto poslije 14 sati, u mjestu Zmijavci kod Imotskog u teškoj prometnoj nesreći poginula je 25-godišnja djevojka.

Policija je nakon obavljenog očevida objavila detalje.

"Obavljen je očevid prometne nesreće u kojoj je jučer oko 14.15 u mjestu Zmijavci smrtno stradala 25-godišnjakinja. Sumnja se kako je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je vozačica koja je upravljala osobnim vozilom Golf imotskih registarskih oznaka prilikom izlaska iz nepreglednog zavoja prešla na dio kolnika namijenjenog za vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom svog vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog vozila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak nailazeći iz suprotnog smjera", opisala je policija.

Djevojka je umrla na mjestu.

"Od posljedica zadobivenih ozljeda 25-godišnja vozačica je preminula na mjestu prometne nesreće, dok su 22-godišnja putnica iz vozila Golf i vozač Mercedesa prevezeni u bolnicu u Split gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena za sav promet od 14.18 do 17. 50", piše policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.